Bestelproces

1. Vraag een offerte aan of bestel direct

Kies de waaier(s) naar wens. Je hebt hierbij de keuze tussen een offerte of het direct plaatsen van een bestelling. Vul hierbij je gegevens in en je ontvangt direct een offerte of orderbevestiging in je mailbox.

2. Digitaal ontwerp

Of je nu een offerte aanvraagt of direct een bestelling plaatst. Je zult altijd eerst een digitaal ontwerp ontvangen ter controle. Wil je nog iets wijzigen? Dat is geen probleem! Lever je logo bij voorkeur aan in vector (EPS, PDF of AI formaat) voor de optimale kwaliteit.

Voorbeeld drukproef

3. Plaats je bestelling

Ben je akkoord met de offerte? Plaats je bestelling en betaal gemakkelijk via de gebruikelijke betaalmethoden. Voor meer informatie hierover bekijk ook de pagina “betalen” (link naar betaalpagina).

4. De Productie wordt gestart!

Na plaatsen van je bestelling starten we de productie. Heb je vandaag akkoord gegeven op de drukproef en je bestelling geplaatst? Dan gaat de levertijd in vanaf de volgende werkdag. Zodra de waaiers zijn verzonden ontvang je een track and trace code om de bestelling te volgen. Zie hiervoor ook de pagina “verzenden” (link naar verzendpagina).