Waaiers volledig bedrukt

Waaiers bedrukken

Bestel ze snel en eenvoudig op waaiersbedrukken.nl

Waaiers bedrukken full color

De festival waaiers kunt u voorzien van een eigen full colour print. Er bestaat geen feestelijkere manier om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Wilt u uw eigen Logo op een Waaier laten drukken? Of wilt u de waaier compleet in uw huisstijl laten opmaken? Waaiersbedrukken.nl is uw specialist in het bedrukken en produceren van festival waaiers.

Bij WaaiersBedrukken.nl kan je alle soorten waaiers laten bedrukken. Bedrukking op waaiers is mogelijk in meerdere kleuren en posities, zodat je de waaier volledig naar jouw smaak kunt laten maken. Daarnaast zijn wij de specialist om je volledig bedrukte festival waaiers te laten ontwerpen en produceren. Vele grote festivals en bedrijven gingen je al voor! Wilt u weten wat wij voor uw festival of evenement kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande contact formulier.

Waaiers laten bedrukken

Volledig te bedrukken op het doek van 1 tot 4 (full color) kleuren. Optioneel ook op het handvat (tegen meerprijs).  Levertijd +/- 25 werkdagen, spoed in overleg mogelijk. Bedrukking op waaiers is mogelijk in meerdere kleuren en posities, zodat je de waaier volledig naar jouw smaak kunt laten maken. Alle waaiers kunnen bedrukt worden vanaf 50 stuks.

Waaiers ontwerpen 

Laat onze designers een waaier voor je ontwerpen en ontvang binnen 24u een gratis digitaal voorbeeld. Geef hierbij ook je wensen aan zodat we een mooi ontwerp voor je kunnen maken. Ook is er een Template voor eigen design beschikbaar. Vraag een offerte aan.

Festival Waaier Bedrukken
Waaiers volledig bedrukt
Festival Waaier Bedrukken
Festival Waaier Bedrukken
Festival Waaier Bedrukken

Ontvang gratis een voorbeeld design

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
Al te bestellen vanaf 50 stuks

50

te bestellen vanaf

45950

waaiers al verkocht

120

gingen u voor

Ervaringen van onze klanten

Waaiersbestellen doet echt enorm zijn best om het hun klanten naar de zin te maken. Je wordt heel persoonlijk benaderd en geholpen, waardoor je je niet voelt als nummer 267 van vandaag. Erg prettig om mee te werken. Absoluut een aanrader!

Pixiedust Productions

Goede service, persoonlijk contact met de verkopers en (niet geheel onbelangrijk) Exact geleverd volgens onze eigen specificatie! Wij dus ook weer een tevreden klant, die op een leuke manier op kan vallen op zijn bedrijfsevenement.

Lasers4u.nl

Sinds kort ervaring van een snelle levering, en ook is er een snelle reactie als iets niet op voorraad is, heel fijn dan weet je waar je aan toe bent!!

Dorpshuis de Boxhof


Waaiers Bedrukken